ОСТАННІ НОВИНИ

На західному кордоні припиненно контрабанду яблук, компакт-дисків та творів мистецтва

|

Упродовж вихідних працівники Західної регіональної митниці припинили кілька спроб контрабанди різних товарів – від яблук до картин та комп’ютерної техінки, повідомляє прес-служєба Західної регіональної митниці..

Так у пункті пропуску „Шегині” Галицької митниці митники затримали дві вантажівки з яблуками . Понад 12 тонн фруктів вартістю майже 37 тисяч гривень намагались ввезти з Польщі двоє громадян України. Ще 650 компакт дисків вартістю 6,5 тис. гривень митники знайшли за спинкою заднього сидіння автобуса ,що повертався з Перемишля.

Натомість у пункті пропуску „Ягодин „ Ягодинської митниці під час митного контролю у громадянина Польщі, що їхав з України, у салоні автомобіля, серед особистих речей, митники знайшли дві старовинні картини. Картини вилучені і скеровані на експертизу для встановлення їх цінності та вартості .

Водночас, на українсько-білоруському кордоні митники Рівненської митниці затримали громадянина Росії, що проживає в м. Пінськ (Білорусь). Повертаючись з України автомобілем „Мерседес”, він намагався поза митним контролем ( на об’їзній дорозі) вивезти 34 монітори та 9 принтерів, що були у використанні. Як повідомляє прес-служба Західної регіональної митниці, за усіма цими фактами складено протоколи про порушення митних правил.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *