ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрився центр ділового партнерства

|

Асоціація малого і середнього бізнесу Львівської області відкрила сьогодні Центр ділового партнерства у приміщенні на вулиці Шпитальній,9. Як розповів керівник Асоціації Олександр Максимчук, центр передбачатиме об’днання кількох функцій – від надання консультацій початківцям до лобіювання інтересів підприємницьких структур.

Ідея центру виникла давно, однак матеріаліхувалася вона лише нині у зв’язку із тим, що довший час йшла боротьба за приміщення колишнього райвіськомату Шевченківського району. Приміщення вдалося вибити тільки рік тому і відтоді до сьогодні там тривав ремонт. За словами Олександр Максимчука, зараз триває ремонт в сусідньому будинку і за якийсь час там буде влаштовано великий конференц-зал, який легко можна буде модифікувати у виставковий.

Головне призначення центру – допомогати початкуючим бізнесменам, тобто, служити своєрідним бізнес-інкубатором. Однак центр виконуватиме також і функцію зв’язкової ланки між представниками бізнесу та влади, що й було продемонстровано сьогодні, коли одразу ж після відкриття центру відбувся кргулий стіл, під час якого були обговорено нагальні проблеми розвитку підприємництва. Бізнесмени, причетні до цього центру очікують, що він стане своєрідним підприємницьким лоббі в коридорах влади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *