ОСТАННІ НОВИНИ

Міський голова подякував львівській громаді

|

Міський голова Львова Любомир Буняк подякував львівській громаді за виявлені у день виборів Президента України толерантність, мудрість і громадянський спокій, повідомляє прес-служба міськради. Подає текст звернення повністю:

“Дорогі львів’яни!

Висловлюю вдячність усій львівській громаді за виявлені у день виборів Президента України толерантність, мудрість, політичну зрілість та громадянський спокій.

За лічені дні, що залишилися до обрання у другому турі виборів нового, народного президента, нам, львів’янам, необхідно мобілізувати свою волю і з холодним розумом підготуватися до вирішального вибору. Ми повинні продуктивно скористатися часом, що залишився до 21 листопада. Не полінуймося перевірити наявність свого прізвища у списках виборців. Не пошкодуймо зусиль для переконання тих аполітичних львів’ян, котрі вважають, що вибори можуть відбутися без їхнього волевиявлення. Мусимо усвідомити, що доля держави, майбутнє її громадян залежать від кожного з нас.

Сказавши “Так!” народному президенту, ми, львів’яни, засвідчимо, що недарма наш край вважають колискою вітчизняної демократії.Закликаю усіх львів’ян прийти 21 листопада на виборчі дільниці і зробити свій вибір, вибір українських патріотів. Як і тиждень тому, хочу ще раз наголосити: все у наших руках !

Слава Україні!“

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *