ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати” приєдналися до „Універсальної“

|

29 жовтня 2004р. у місті Ужгород відбулися збори акціонерів страхової компанії „Карпати“ та ВАТ „Страхова компанія „Універсальна“, на яких було прийняте рішення про реорганізацію товариств шляхом приєднання СК „Карпати“ до страхової компанії „Універсальна“, повідомляє прес-служба ВАТ СК “Універсальна”.

Порядком денним також було винесено питання про збільшення статутного фонду „Універсальної“, на величину, рівну розмірові статутного фонду „Карпат“ – 3,203 млн.грн. Голосуванням було затверджено новий розмір статутного фонду, який становить 18,603 млн.грн.

2003 рік „Універсальна“ закінчила з чистим прибутком у 6,338 млн. грн. Протягом минулого року обсяг отриманих страхових платежів „Універсальної“ склав 51,030 млн.грн, а виплат – 10,013 мільйонів гривень.

У 2003 році СК „Карпати“ отримала страхових платежів на суму 11,15 млн. грн, при цьому страхові виплати клієнтам склали близько 2,9 млн. грн.

На історії розвитку „Універсальної“ це вже третє об’єднання. Раніше до цієї компанії було приєднано такі компанії, як „Терен“ та „Саламандра-Десна“.

Компанія „Універсальна“ вважається лідером у галузі об’єднання українського страхового ринку. На основі діяльності компанії Держкомісією з регулювання ринків фінансових послуг України було розроблено „Методичні рекомендації щодо забезпечення правонаступництва за укладеними договорами страхування при реорганізації страховиків шляхом приєднання“ – своєрідні вказівки з об’єднання підприємств, що стали прецедентом на страховому ринку держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *