ОСТАННІ НОВИНИ

Агітпродукція проти Ющенка виявилася макулатурою?

|

Несподіваною виявилася розв’язка історії з майже стома тисячами примірників брошури авторства Петра Бачука “Спецоперація “Ющенко”, що її сьогодні під обід знайшли на території котельні Львівської залізниці представники штабу Ющенка у Львівській області. Як заявив начальник Львівської дистанції електропостачання Львівської залізниці, ці книги знайшов на Скнилові механік дистанції і привіз до котельні, щоби спалити.

При цьому пан начальник недвозначно натякав представникам ЗМІ на те, що вони лише шукають гарячі факти, замість того, щоби зайнятися справжньою роботою. Він довго не хотів представлятися, а потім зосереджено розповідав про те, як він власними руками електрифікував залізницю до Золочева і Самбора.

Журналістам так і не дали можливості зняти на плівку знахідку, що її виявили представники Ющенка. Спочатку працівники міліції не допускали журналістів під приводом того, що там шукають вибухівку. Однак вибухівки не знайшли, а потім з’явився пан начальник, якого шукали три години і заборонив вхід на правах господаря, мовляв немає чого дивитися на макулатуру. Щоправда, він ніяк не міг відповісти на те, яким чином сто тисяч примірників міг привезти до котельні один чоловік (це приблизно 100 кг паперу), і де саме він знайшов стільки літератури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *