ОСТАННІ НОВИНИ

Таліпов вважає, що у Мороза на Львівщині вкрали трохи голосів

|

Керівник Львівського обласного штабу Олександра Мороза Євген Таліпов вважає, що Олександр Мороз на Львівщині набрав не 1,57 а 1,9 % голосів виборців.

Такими є результати паралельного підрахунку голосів, проведеного штабом Олександра Мороза.

Причин такого низького результату Олександра Мороза на Львівщині Євген Таліпов називає кілька.

По-перше, частину голосів у Мороза забрав не тільки Віктор Ющенко, але й Віктор Янукович, а саме голоси ветеранів та пенсіонерів.

По-друге, „Наша Україна” зуміла перехопити в соціалістів гасла соціального захисту населення.

По-третє, штаб Ющенка систематично порушував угоду про чесні вибори, укладену між соціалістами та обласним штабом Віктора Ющенка.

По-четверте, відсутність єдності у рядах „лівих”, систематичні нападки з боку представників КПУ на Олександра Мороза.

Євген Таліпов в той же час висловив задоволення тим, що Олександр Мороз на Львівщині випередив кандидата комуністів Петра Симоненка. Останній набрав 0,82% голосів виборців.

Євген Таліпов також висловив незадоволення співпрацею з „Нашою Україною“ на Львівщині. Зокрема, він зазначив, що представники Віктора Ющенка не виконали розпорядження керівника обласного штабу Петра Олійника і не передали соціалістам протоколи голосувань з більшості виборчих дільниць, внаслідок чого соціалісти не змогли оперативно провести паралельний підрахунок результатів виборів, повідомляє „Вголос“.

„Ми говорили з Олійником і він дав команду, щоб протоколи передавали нам. Собі вони швидко підрахували, а нам навіть не передали”, ― сказав він.

Євген Таліпов вважає, що представники Віктора Ющенка також скористалися своїм положенням у комісіях і працювали тільки на Ющенка, проте згідно угоди про чесні виборі на тих дільницях, де по квоті соціалістів у комісіях були представники Ющенка, вони повинні були слідкувати і відстоювати інтереси і Олександра Мороза. „Де були нашоукраїнці, вони працювали тільки на Ющенка, а не чесно”, ― сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *