ОСТАННІ НОВИНИ

70 тисяч примірників наклепницької літератури про Ющенка знайдено в котельні

|

Приблизно 70 тисяч буклетів під назвою „Спецоперація Ющенко” було знайдено сьогодні у приміщенні котельні Львівської дистанції електропостачання Львівської залізниці на вулиці Курмановича, 1. Буклетик, що за словами представника штабу Віктора Ющенка, містить наклепницьку інформацію про їхнього кандидата, видруковано згідно вихідних даних, у київському видавництві ВІК накладом 100 тисяч. Автором його є Петро Бачук.

Представники штабу Ющенка кажуть, що про знахідку їх повідомив телефонним дзвінком якийсь доброзичливець. Приблизно годину тому вони прибули на місце, де справді знайшли ці буклети. А вже за півгодини до котельні прибула міліція, яку повідомили про ніби-то закладену там вибухівку.. Зараз у приміщенні котельні працюють вибухотехніки, журналістів та представників громадськості всередину не пускають.

Представник штабу Віктора Ющенка, депутат Львівської міськради Богдан Бедрило повідомив, що їх штаб насамперед намагатиметься з’ясувати власника знайденої літератури, а також на підставі чого вона зберігалася у котельні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *