ОСТАННІ НОВИНИ

Припинення подачі електроенергії на виборчі дільниці булo зумовлене аваріями і негодою - “Львівобленерго”

|

ВАТ “Львівобленерго” розповсюдило заяву, у якій називає “безпідставними” звинувачення певних політичних кіл у ніби-то зумисному припиненні електропостачання деяких територіальних виборчих комісій та виборчих дільниць.

“31 жовтня, а особливо в ніч на 1 листопада 2004 року, в час проведення виборів Президента України, ВАТ “Львівобленерго” працювало у посиленому режимі для того, щоб не допустити зриву виборів через припинення електропостачання територіальних виборчих комісій та виборчих дільниць. Було максимально мобілізовано увесь персонал Товариства (керівний склад, диспетчерів, оперативно-виїзні бригади, водіїв), а також спецтехніку, для того, щоб максимально оперативно реагувати на усі сигнали про пошкодження в електромережі” – говориться у повідомленні.

За даними “Львівобленерго”, усі відмікнення на виборчих дільницях у Львові були спричинені аваріями в мережі або на підстанціях, а по області, де було зафіксовано припинення подачі електроенергії на 49 виборчих дільницях, відімкнення переважно були спричинені поганими погодніми умовами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *