ОСТАННІ НОВИНИ

258 учнів десятих класів зараховано в обласну Малу академію наук

|

У жовтні було проведено відбір учнів сільських шкіл для навчання в секціях очно-заочної школи ОМАН. У тестуванні взяли участь учні з 18 районів, з яких зараховано на навчання 258 учнів 10-х класів. Загальна кількість учнів очно-заочної школи становить 398 (10-11 класи) – повідомляє прес-служба ЛОДА з посиланням на заступника начальника головного управління освіти і науки облдержадміністрації Богдану Біляк.

Протягом 25-28 жовтня організовано навчання учнів очно-заочної школи на базі ЗСШ № 9, ЗСШ № 3, ЛНУ ім. І. Франка та у комп’ютерному класі обласної МАН. Для сиріт, напівсиріт та дітей багатодітних школярів було організовано безоплатне харчування в їдальні Укртелекому (17 учнів 10-11 класів). Культурна програма включала такі заходи: перегляд вистави у театрі ім. М. Заньковецької (вистава “Кайдашева сім’я”), зустріч з ректором ЛНУ ім. І. Франка

Іваном Вакарчуком та письменником Романом Іваничуком.

Структурним підрозділом Головного управління є обласна Мала академія наук учнівської молоді, діє очно-заочна школа для здібних сільських школярів. В очно-заочній школі працює 12 секцій: історія, українська мова та література, правознавство, іноземні мови (англійська, німецька), економіка, математика, інформатика, хімія, медицина, біологія, географія, фізика. Базами для роботи є: Львівський національний університет імені Івана Франка, Львівський юридичний інститут внутрішніх справ, Львівська академія фінансів, Львівський медичний коледж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *