ОСТАННІ НОВИНИ

“Пора!” провела акцію “Захисти свій вибір”

|

Сьогодні представники громадянської кампанії „Пора!” під стінами Львівської державної академії мистецтв провели акцію „Захисти свій вибір”.

Вони закликали студентів академії виявляти порушення в день виборів і в разі виявлення порушення — звертатися до суду чи комісії вищого рівня.

Серед таких поршень активісти „Пори” назвали: псування бюлетенів шляхом будь-яких позначень, порушення таємниці голосування, створення перешкод під час вкидання бюлетенів в урну, будь-яка агітація за кандидата в день виборів, неналежний стан виборчої дільниці, порушення процедури видачі бюлетенів, неточності видачі списків.

В рамках акції активісти „Пори” провели театралізоване дійство. Вони роздали студентам умовні бюлетені, на яких було лише одне прізвище Бандюкович В. Ф. і галочка навпроти нього. Взамін на те, що студенти кидали цей бюлетень в умовну урну, їм видавали ковбасу, повідомляє „Вголос“.

За словами активістів „Пори” саме такий сценарій готується в день голосування. Вони закликали не піддаватися на подібні провокації і бути пильними на дільницях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *