ОСТАННІ НОВИНИ

Річницю визволення України у Львові святкували лише “ліві”

|

Сьогодні соціалісти та комуністи відзначили 60-річчя визволення України від фашистських загарбників покладанням квітів до пам’ятників радянським воїнам у Львові.

„Сьогодні соціалісти зранку поклали квіти до монументу радянським воїнам у Львові”, ― повідомив „Контекст-медіа” перший секретар ЛОК СПУ Євген Таліпов.

Львівські комуністи відзначили 60-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників покладанням вінків на Пагорбі Слави, Солдатському військовому кладовищі, Монументі Бойової Слави Радянської Армії. ― повідомив „Контекст-медіа” перший секретар ЛОК КПУ Олександр Калинюк.

Комуністи також прийняли заяву, в якій зазначено, що „львівська влада проігнорувала вимоги Закону України „Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років“ та відповідний Указ Президента України по святкуванню 60-річчя визволення України. Ні квітів, ні вінків до священних місць влада не поклала, не говорячи вже про інші вимоги законодавства.

Пагорб Слави не прибраний, весь засмічений опалим листям. На мармурових плитах фарбою не поновлені імена загиблих героїв. Більш, ніж 10 років Пагорб Слави не ремонтується та само руйнується”.

Сьогодні, 28 жовтня виповнюється 60 років звільнення України від німецько-фашистських загарбників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *