ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобиччина на 90 відсотків готова до виборів – Михайло Сендак

|

Нараду щодо готовності ДВК району до проведення виборів провів сьогодні у Дрогобичі голова Львівської обласної ради Михайло Сендак. В нараді взяли участь голова райради Ігор Голяк, голова дрогобицької райдержадміністрації Іван Мізерник, голови сільських рад, представники дільничних виборчих комісій, повідомляє прес-служба обласної ради.

Голова ТВК 123 в.о. п. Ямільницький доповів на нараді про готовність дільниць до проведення виборів. За його словами, він особисто перевірив 37 дільниць з 74, які є в районі, 6 дільниць до цього часу не забезпечені телефонними апаратами, є проблеми з формуванням списків виборців. „Потрібно почати працювати на усі 100%“,- зазначив під час наради п. Ямільницький.

“Робота в районах зараз є вкрай необхідною. До 31 жовтня є ще час, аби виправити ті недопрацювання, якіє існують на даний час. В четвер на моєму столі буде повна інформація щодо готовності усіх районів Львівщини до проведення виборів. Я відразу повідомлю її представникам мас-медіа. Можу сказати, що Дрогобицький район на 90% готовий до проведення виборів. Найбільше мене непокоїть фомування списків виборців, необхідне детальне уточнення, аби не було „мертвих душ“. Окрім цієї наради, сьогодні пройшла закрита нарада з мерами Дрогобича і Борислава, в п’ятницю я ще раз перевірю готовність Дрогобицького району до проведення виборів“, – зазначив Михайло Сендак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *