ОСТАННІ НОВИНИ

Радзієвський обіцяє проконтролювати голоси всіх заробітчан Львівщини

|

На Львівщині відпрацьовуються технології фальсифікації виборів, – технологія полягатиме в тому, що виборці отримуватимуть по кілька бюлетенів за допомогою паспортів родичів, які поїхали закордон. Про це сьогодні під час прес-конференції в Києві заявив керівник виборчого штабу Януковича у Львівскій області Олексій Радзієвський, повідомляє „proUA“.

Відповідаючи на запитання, чи можливі на Львівщині фальсифікації з боку штабу Віктора Ющенка, Радзієвський сказав: “Надія одна: взяти по кілька паспортів родичів, які поїхали на заробітки закордон, прийти до знайомого члена дільничної комісії, отримати кілька бюлетенів, проголосувати і кинути їх в урну”. На думку керівника Львівського обласного штабу Януковича, підробити бюлетені буде складніше, оскільки це практично неможливо.

“Ми також не сидимо склавши руки, ми маємо списки всіх людей, які виїхали закордон на роботу. Наші люди ці списки припильнують, щоб ця технологія (отримання бюлетенів за кількома паспортами – Авт.) не спрацювала”, – сказав Радзієвський.

Він також заявив, що робота, яку провів штаб Януковича на Львівщині, зруйнує всі розрахунки опонентів щодо очікуваного результату, а також спрогнозував, що Янукович набере в області не менше 12,5% голосів виборців.

На запитання кореспондента „proUA“, кому на його думку вигідне побиття прихильників Ющенка ввечері 23 жовтня біля ЦВК, Радзієвський відповів: “Вигідно тим, хто хоче зберегти свій сумнівний політичний капітал. Тим. Хто останні 13 років є при владі на Львівщині, тримає владні повноваження. Але так і не спромігся нічого корисного зробити для людей і для держави”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *