ОСТАННІ НОВИНИ

Протестуючі вчителі заблокували штаб Януковича у Львові

|

Понад 150 вчителів заблокували щойно роботу обласного штабу кандидата у Президенти Віктора Януковича. Учителі увійшли в хол будинку вчених, де розміщено штаб, вимагаючи від представників штабу показати їм договір оренди на це приміщення, оскільки воно перебуває на балансі обласного комітету профспілки працівників освіти і науки. Вчителі хочть побачити угоду,і вимагають прибуття представників обласної держадміністрації, аби з’ясувати ситуацію з виплатою заборгованих коштів по ст. 57 закону про освіту.

Працівники штабу заблокувили вхід в приміщення штабу, куди пускають лише працівників правоохоронних органів.

Вчителі стверджують, що не перешкоджають роботі штабу Януковича, пропускаючи туди усіх бажаючих. Однак, штабісти самі не допускають до себе нікого, крім правоохоронців.

Коментаючи цю ситуацію, прес-секретар обласного штабу кандидата в Президенти Віктора Януковича Юрій Кріль заявив: „Це є політична провокація. Вчителі спочатку мали плани пікетувати приміщення міськради та ЛОДА, однак перед самою акцією чомусь змінили свої плани”. Кріль вважає, що вчителі переводять свої вимоги з економічної площини у політичну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *