ОСТАННІ НОВИНИ

Йоханес Андресен назвав відвертою брехнею заяву ЦГЗ УМВСУ у Львівській області

|

“Це неправда. Відверта брехня“ – саме такими словами прокоментував спостерігач Йохан Андерсон заяву ЦГЗ УМВСУ у Львівській області про те, що його колега Худойбердієв написав заяву, в якій стверджується, що напад на нього не повязаний з його діяльністю як спостерігача. „Йому дали пустий листок, щоб він підписав, що відмовляється від заяви, адже терміново хотів повернутися до Києва. Міліція з нами вчора нормально розмовляла. Але заяви Бахтієр Худойбердієв дійсно не писав. Бо дуже погано себе почував“, – розповів Андерсон.

Cьогодні ЦГЗ УМВСУ у Львівській області розповсюдило заяву, що спостерігач від СНД Бахтіяр Худойбердієв не пов’язує своє побиття із місією спостерігача. Як стверджувало ЦГЗ, він написав про це письмову заяву. Водночас, громадянин Таджикистану відмовився проходити судово-медичне обстеження і подавати заяву про те, що його побили. Одразу ж після цього він відбув до Києва.

20 жовтня близько 18.15 у Львові на вулиці Мазепи чотирма невідомими особами було вчинено напад на спостерігача місії Міжнародної організації спостереження за виборами в країнах СНД (CIS EMO) Бахтієра Худойбердієва, повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *