ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зареєстровано 477 друкованих видань, 38 теле- та 42 радіокомпанії

|

“Станом на 1 жовтня 2004 року головне управління ЗМІ та поліграфії Львівської ОДА зареєструвало на території Львова та області 477 друкованих періодичних видань, з них 367 газет, 86 журналів, 18 бюлетенів, 3 альманахи та 3 збірники”, – повідомив сьогодні під час виїзного засідання Колегії Державного комітету телебачення і радіомовлення України начальник головного управління ЗМІ та поліграфії Львівської ОДА Анатолій Очколас.

За словами А. Очколаса, на території Львівської області діють 11 ефірних телекомпаній, які здійснюють мовлення на підставі ліцензії Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення або на підставі угод з ліцензіатами, 24 кабельні телекомпанії, 3 ефірно-кабельні телекомпанії, 5 ефірних радіокомпаній, 5 ефірно-проводових радіокомпаній, 8 мережевих ФМ-радіостанцій всеукраїнського масштабу, 18 районних радіо редакцій проводового радіомовлення, 5 радіоредакцій міського проводового мовлення і 1 комунальне ФМ-радіо “Сокаль”.

А. Очколас зазначив, що на Львівщині нараховується близько 260 організацій різних форм власності, що займаються видавничою діяльністю, виготовленням та розповсюдженням книг, в регіоні функціонують 16 міських та районних друкарень комунальної форми власності, повідомляє ЗІК.

Він повідомив, що у Львівській області діє Програма підтримки вітчизняного книговидання та поліпшення стану забезпечення населення українською книгою, фінансування якої цього року склало 500 тис. грн., а вже наступного воно становитиме 1 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *