ОСТАННІ НОВИНИ

Спостерігачі місії СIS EMO не збираються залишати Львів

|

Керівник місії СIS EMO в Україні Олексій Кочетков спростував інформацію про те, що спостерігачі організації покинуть Львів.

„Ні, ми не збираємося припиняти спостереження за ходом виборчої кампанії у Львові. Туди направляється інший наш представник замість Худойбердієва, а також прибуде Ляшкевич”, ― сказав він.

Сьогодні з’явилися повідомлення про те, що місія міжнародної організації зі спостереження за виборами в країнах СНД СIS EMO виїхала з Львівської області через постійні погрози на адресу її працівників, повідомляє “Вголос”.

Вчора, 20 жовтня, у Львові чотирма невідомими особами було вчинено напад на спостерігача місії Міжнародної організації спостереження за виборами в країнах СНД (CIS EMO) Бахтієра Худойбердієва. Напад стався о 18.00 на вул. Мазепи, коли спостерігач повертався додому з однієї з виборчих дільниць, на якій знайомився із станом готовності до дня голосування на виборах президента України. Після події Худойбердієва доставили в цілодобовий травматологічний пункт Міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, де констатували струс головного мозку. Потерпілому була надана перша медична допомога, після чого він був направлений на проходження стаціонарного обстеження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *