ОСТАННІ НОВИНИ

Олександр Яковенко пропагує революцію і не гребує “використовувати” капіталістів

|

“З моїм приходом на посаду Президента влада буде передана робітникам, селянам і трудовій інтелігенції, а сама президентська посада буде скасована” – заявив сьогодні львівським журналістам кандидат у Президенти, лідер Комуністичної партіії робітників і селян Олександр Яковенко. Очевидно, президентський статус в Україні існуватиме ще довго, позаяк сам кандидат скептично оцінив шанси будь-кого з лівих кандидатів, в тім числі й себе, на нинішніх президентських виборах.

Віддавши шану комуністичній риториці: “діємо за ленінськими принципами”, “ми за революційне перетворення суспільства”, “влаштуємо диктатуру пролетаріату”, “до влади рвуться представних різних капіталістичних кланів”, кандидат цілком життєрадісно поділився інформацією, що партія успішно співпрацює з представниками зненавидженого капіталу, не гребуючи брати у нього гроші на президентську кампанію. Втім, подібну співпрацю Яковенко цілком у ленінському дусі назвав “використанням”.

На запитання про симпатії КПРС у другому турі виборів, Яковенко загадково пообіцяв підтримувати Симоненка (який, за його ж заявою, вийти у другий тур не має жодних шансів), а на пряміше запитання про вибір між Ющенком та Януковичем не менш загодково заявив, що вибір буде зроблено на користь того кандидата, програма якого більш відповідатиме ідеалам очолюваної Яковенком партії. Так, ніби до другого туру кандидати напишуть нові програми.

Олександр Яковенко також заявив, що КПРС виступає проти зриву виборів, тому намагатиметься всіляко сприяти тому, щоб вони пройшли нормально. Хоча про всяк випадок поінформував присутніх про наявність у сучасних захисників робітників та селян власних штурмових груп.

Комуністична партія робітників і селян (КПРС ) зареєстрована у 2001 році. На парламентських виборах 2002 року набрала 0,41 % голосів. За твердженням Олександра Яковенка, партія налічує 35 тисяч членів, має свої відділення більш як у 600 містах і містечках України. Середній вік членів партії – 27 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *