ОСТАННІ НОВИНИ

Морити людей холодом є недолугою політикою - Олександр Сендега

|

“Моя позиція і вимога прем’єр-міністра – подати тепло у всі будинки. Потрібно дати тепло у кожну квартиру, а вже потім розбиратися у причинах кожної конкретної заборгованості і шукати шляхи вирішення проблеми. Інакше вся ця політика веде лише до дратування населення” – заявив сьогодні Олександр Сендега, коментуючи проблеми, пов’язані з початком опалювального сезону в області.

Голова ЛОДА повідомив, що досі немає отоплення у Дрогобичі та Бориславі, лише 10 відсотків будинків обігріваються в обласному центрі. При цьому рівень розрахунків у Львові, за інформацією Сендеги, становить 70 відсотків.

“Міський голова – це висока відповідальність та уміння працювати з громадою. Якщо голова вважає себе ідеальним, він повинен їхати десь-інде і шукати ідеальну громаду” – заявив голова ЛОДА.

Як приклад нормальної ситуації з отопленням, Олександр Сендега навів роботи міських комунальних служб Стрия, Городка, Жидачева. Політику ж у містах, де “морять людей холодом” губернатор назвав “недолугою”.

Сендега також заявив, що він особисто домовився з НАК “Нафтогаз України”, аби зняти пломби і дати газ усім структурам, які займаються теплопостачанням, незважаючи на наявність боргів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *