ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській залізниці міліція попрацювала над “Генофондом”

|

Управління МВС України на Львівській залізниці 1-15 жовтня провело оперативно-профілактичні відпрацювання операції “Генофонд”, – повідомила Західну інформаційну корпорацію старший інспектор групи громадських зв’язків УМВС України на Львівській залізниці, майор міліції Тетяна Маєр.

Працівники кримінальної міліції у справах неповнолітніх (КМСН) спільно з іншими службами управління, територіальними органами внутрішніх справ перевірили вокзали, станції та прилеглі до залізниці площі з метою вилучення незаконного обігу наркотичних речовин у молодіжному середовищі. Співробітники КМСН в навчальних закладах провели 19 лекцій-бесід з профілактики вживання наркотиків та щодо кримінальної відповідальності за їх розповсюдження та продаж. На лекціях були присутні не тільки учні, а й викладачі навчальних установ.

Крім того, було скеровано 11 інформацій в райдержадміністрації для прийняття відповідних рішень до неповнолітніх, які можуть бути причетні до вживання, продажу чи розповсюдження наркотиків. 24 неповнолітніх, які перебувають на обліку в органах внутрішніх справ, було перевірено за місце проживання.

Під час операції “Генофонд” правоохоронці затримали на станції “Львів-Приміський” неповнолітнього мешканця Львова К., у якого було вилучено 8,2 г речовини невідомого походження зеленого кольору. Під час затримання К. заявив, що дану речовину він придбав для власного вживання. Згідно з довідкою Науково-дослідного експертно-кримінального центру при УМВСУ на Львівській залізниці ця речовина виявилася наркотичним засобом – маріхуаною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *