ОСТАННІ НОВИНИ

8 міська лікарня відсвяткувала 35-річчя

|

Сьогодні, 15 жовтня, у Львівській міській клінічній лікарні №8 відбулась урочиста сесія з нагоди 35-річчя від заснування лікарні. Під час урочистостей заслуженим сьогоднішнім та колишнім працівникам лікарні вручили грамоти, подяки та грошові винагороди.

Участь в урочистостях взяли представники міської та обласної влади Львова, зокрема, заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич, заступник голови Львівської обласної ради Зеновій Держко, заступник міського голови Львова з гуманітарних та соціальних питань Ірина Романів, а також низка відомих лікарів, професорів та академіків медицини.

За словами головного лікаря 8-ої клінічної лікарні Зіновія Гузара, 8-ма міська клінічна лікарня має добру репутацію і вирізняється тим, що тут є особливий набір спеціалізованих відділень та єдиний в регіоні доросло-дитячий опіковий центр, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Сьогодні ж у приміщенні лікарні відбулась науково-практична конференція на тему: „Актуальні питання хірургії пошкоджень, травматології, комбустіології, кардіології і неврології“. Головуючим на конференції був академік Академії медичних наук України М. П. Павловський, який виступив перед учасниками засідання з доповіддю про правові аспекти діяльності хірурга.

Ліжковий фонд 8-ої клінічної лікарні становить 420 штатних ліжок. У лікарні працює близько сотні кваліфікованих лікарів. Тут функціонують реанімаційне, фізіотерапевтичне, неврологічне, травматологічне, хірургічне відділення (на його базі функціонує єдиний вна Львівщині Центр хірургії кисті та Центр комбінованої та поєднаної травми), відділення лабораторної і променевої діагностики, Центри термічної травми та пластичної хірургії.

За 35 років роботи спеціалізовану стаціонарну допомогу надано 270 тисячам хворих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *