ОСТАННІ НОВИНИ

Міськвиконком просить у Ківалова грошей для облаштування ТВК

|

Виконком Львівської міської ради звернувся до голови виборчої комісії Сергія Ківалова з проханням збільшити фінансування територіальних виборчих комісій Львова.

Зокрема, додаткових грошей потребують виборчі комісії на виготовлення кабін, для голосування, оренди сейфів, закупівлю телефонних апаратів та вогнегасників, повідомляє “Вголос”.

„Виконавчі органи міської ради та комунальні підприємства міста не мають такої кількості сейфів, металевих шаф, телефонних апаратів та вогнегасників, щоб забезпечити 269 дільниць відповідно до ваших вимог, а при повній відсутності фінансування на ці потреби виникає загроза, що не всі дільниці можуть бути укомплектовані для проведення виборів”, ― зазначають члени міськвиконкому.

На даний час для забезпечення виборів бракує близько 400 вогнегасників, 90 сейфів та металевих шаф, 15 телефонних апаратів, ― такі дані подали голови територіальних виборчих комісій 117, 118 та 119 виборчих округів.

„Для виборів Президента України у Львові виконавчі органи Львівської міської ради максимально сприяють територіальним виборчим комісіям у матеріально-технічному забезпеченні цих комісій та виборчих дільниць, повністю забезпечивши виборчі комісії приміщеннями, телефонами та оргтехнікою, а також забезпечивши дільниці для голосування приміщеннями, меблями, частково сейфами, телефонними апаратами та вогнегасниками”, ― уточнено у зверненні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *