ОСТАННІ НОВИНИ

Військовики просять у міськради дозволу на будівництво житла на вулиці Мазепи

|

Голова національного координаційного центру адаптації військовослужбовців Олександр Шикало звернувся на сьогоднішньому пленарному засіданні ЛМР до депутатів з проханням дати дозвіл на проектування та будівництво житла для військовослужбовців-черговиків на вулиці Мазепи, 29.

Будівництво має проводитися за рахунок бюджетних асигнувань для військово-службовців, які стоять на черзі за житлом і які свого часу зазнали службового скорочення. За словами Олександра Шикала, таких сімей у нашому місті 340.

Однак, депуати не змогли сьогодні прийняти остаточного рішення, оскільки у них виникло чимало зауважень та запитань. Зокрема, депутат ЛМР Віра Лясковська, висловила сумніви щодо чіткої інформації про кількість військовиків, які стоять у черзі за житлом, та щодо системи надання їм новозбудованого житла. Крім того, пані Лясковська заявила, що земельна ділянка, на якій військовики хочуть розвинути житлове будівництво не до кінця вирішена. Відтак це питання депутати перенесли на наступне пленарне засідання.

Нагадаємо, на згаданій території свого часу було розташоване військове містечко №48.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *