ОСТАННІ НОВИНИ

Сендега зустрівся зі спостерігачами від ОБСЄ

|

Сьогодні голова Львівської ОДА Олександр Сендега зустрівся із довгостроковими спостерігачами від ОБСЄ на цьогорічних президентських виборах в Україні Діаною Ле Піл та Жераром Ле Марком.Як повідомляє прес-служба Львівської ОДА, спостерігачі поділилися своїми враженнями від перебування на території Львівщини з керівником області.

Жерар Ле Марк зауважив, що вони побували у всіх районах Львівської області, відвідали усі територіальні виборчі комісії, котрі у поодиноких випадках, на його думку, дещо недообладнанні комп’ютерною технікою. Голова ЛОДА запевнив, що влада зробить усе можливе, щоб відбулися чесні вибори та сприятиме роботі спостерігачів.

Спостерігачі прибули на Львівщину ще 14 вересня і будуть тут до 25 листопада. Діана Ле Піл також повідомила, що перед самими виборами президента сюди ще прибудуть короткотермінові спостерігачі від ОБСЄ. Вона також зауважила, що в інших областях України спостерігачі від ОБСЄ працюють аналогічно.

Загалом Жерар Ле Марк відзначив особливу увагу громадськості, політиків, представників органів влади до них, як до іноземних спостерігачів. Йому особливо приємно, що жителі малих міст та сіл поєднують працю та активну роботу у територіальних виборчих комісіях.

Жерар Ле Марк також повідомив губернатора про те, що жодних грубих порушень виборчого законодавства на території Львівщини зафіксовано не було.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *