ОСТАННІ НОВИНИ

Корпорація “Еколан” планує обновити обладання на своїх хлібзаовдах

|

Одним із стратегічних завдань корпорації “Еколан” на найближчий час є повне оновлення основних фондів на ВАТ “Львівський хлібокомбінат” та Ват “Львівський хлібзавод №1”, заявив сьогодні під час прес-конференції заступник генерального директора корпорації Олександр Колесніченко. “Ми уже замінили 10 печей , причому, встановили чотири дуже великі печі і будемо працювати над тим, щоби змінити все обладнання для хлібопекарських підприємств” – сказав він.

За даними О.Коелсніченка протягом трьох останніх років в оновлення виробництва вкладено майже 20 мільйонів гривень. Як пояснює це О.Колесніченко, йдеться не лише про кількісне збільшення потужностей підприємств, але й про суттєве поліпшення якості хлібобулочних виробів та зменшення витрат.

За пів року обидва хлібопекарські підприємства, що входять до корпорації випекли разом 18 тисяч тонн хлібобулочних виробів, що на тисячу тонн бліьше, аніж за аналогічний період минулого року. Проекта потужність підприємств складає 150 тонн на добу і зараз обидва підприєства вийшли на рівень 125 тонн. Асортимент продукції перевищує сто найменувань.

ВАТ “Львівський хлібокомбінат” та ВАТ “Львівський хлібзавод №1” займають приблизно 35% ринку хліба у Львові. Найбільшими їх акціонерами є трудові колективи згаданих підприємств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *