ОСТАННІ НОВИНИ

Більшість міст та районів Львівщини вже розпочали опалювальний сезон

|

Більшість міст та районів Львівщини вже розпочали або готові розпочати опалювальний сезон. Невчасно подати тепло можуть лише у Бориславі та Дрогобичі – такі висновки було зроблено під час сьогоднішньої селекторної наради, яку провів начальник житлово-комунального управління ЛОДА Богдан Маєвський.

Сьогодні опалювальний сезон розпочали – місто Самбір, Бродівський, Городоцький, Жовківський, Мостиський, Перемишлянський, Пустомитівський та Сколівський райони. Подача тепла у Стрию розпочнеться з 16-го жовтня, у Трускавці, Червонограді та Новому Роздолі – 15-го жовтня. Лікарняні заклади та шкільні і дошкільні установи в цих містах тепло вже отримуюють. Невчасно опалювальний сезон може розпочатися у Дрогобичі та Бориславі. Роботу з підготовки до опалювального сезону у цих містах Богдан Маєвський оцінив як незадовільну. Можливою причиною такої ситуації, що склалася у Дрогобичі та Бориславі, він назвав недопрацювання.

У Буському районі опалювальний сезон рзпочнеться завтра (договори на газопостачання наразі перебувають на розгляді у Києві, тепло вже отримують дитячі установи та лікарня). З 15-го жовтня тепло отримають у Золочівському, Кам’янка-Бузькому та Яворівському районах. У Стрийському районі почати опалювальний сезон заплановано 16-го жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *