ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник і Радзієвський дебатували

|

Сьогодні у центрі політичного прогнозування газети „Високий замок” для дебатів зустрілися керівник обласного штабу Віктора Януковича Олексій Радзієвський та керівник обласного штабу Віктора Ющенка – Петро Олійник. Довірені особи кандидатів у Президенти України намагалися поговорити про особливості виборчої кампанії у регіоні.

О. Радзієвський вважає, що на Львівщині штучно нарощують політичне напруження, навіть побутові справи перетворюють на політичні. На думку Олійника, у регіоні є великі проблеми з формуванням ДВК, з відсутністю потрібних приміщень і оргтехрніки, але найгірше, що представники ДВК не мають змоги нормально працювати, нерідко через те, що немає кворуму. У відсутності кворуму Олійник звинувачує тих кандтидатів, які подавали у члени „сіамських близнюків” та тих, чиї представники зараз відмовляються працювати в ДВК. Тоді як О. Радзієвський не бачить проблеми у роботі ані ДВК, ані ТВК. Він також зазначив, що не варто говорити про те, що через незадовільну роботу комісій вибори на Львівщині можуть зірвати. Радзієвський запевнив Олійника і журналістів, що „вибори у Львові обов’язково відбудуться”, за що останній потиснув йому руку.

Не втримався П. Олійник нагадати, що провокують ситуацію і представники штабу Януковича, він, зокрема, нагадав, що вони теж подавали заявку на проведення в неділю перед оперним теартом свого віча, яке мало відбутися у той час, коли перед виборцями виступав Ющенко, але їм заборонили. Радзієвський у відповідь на це сказав, що він просто не знав про захід, який планують нашоукранці. На що Олійник зазначив, що про це всі знали з мас-медіа ще в понеділок, а якщо Радзієвський цього не знав, то „треба звільнити прес-секретаря”.

У той час, як Петро Олійник наголошував на тому, що Віктор Ющенко переможе на Львівщині вже у першому турі, набравши за різними варіантами від 78 до 81% голосів, О. Радзієвський зазначав, що він не береться зараз говорити про результати виборів, але „результати будуть значно відрізнятися від того, що прогнозують опоненти”. До речі, керівник штабу Януковича повідомив, що вони мають статиститку, за якою Янукович має підтримку 15% виборців у західному регіоні.

А, відповідаючи на запитання, якою вони бачать Україну у разі приходу своїх опонентів до влади, П. Олійник відповів, що він навіть не уявляє собі цього, бо Ющенко переможе, а О. Радзієвський вважає: „Тоді повториться 1991 рік з полюванням на відьом”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *