ОСТАННІ НОВИНИ

Облдержадміністрація виділила 500 тисяч гривень учасникам бойових дій 1941-1944 років

|

Львівська ОДА прийняла рішення про виділення 500 тисяч гривень на матеріальну допомогу учасникам бойових дій 1941-1944 років, котрі проживають нині на Львівщині, – повідомив сьогодні, 12 жовтня, на зустрічі із ветеранами Великої Вітчизняної війни голова Львівської ОДА Олександр Сендега.

За словами О. Сендеги, рішення про виділення коштів було прийняте з огляду на святкування 60-річчя визволення Львівської області та України від фашистських загарбників, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

“Сьогодні ми прикладаємо максимальних зусиль для того, аби об’єднати ветеранські організації, бо не має значення проти яких загарбників воювали нинішні ветерани – фашистських чи радянських, головне, що ці люди боролись за незалежність України”, – заявив голова Львівської ОДА.

Сьогодні на Львівщині нараховується 7 ветеранських організацій учасників ІІ Світової війни, 4 громадські організації, які об’єднують учасників Визвольних змагань. Загалом на території області проживає понад 100 тисяч ветеранів ІІ Світової війни, близько 7 тисяч з них – інваліди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *