ОСТАННІ НОВИНИ

На футболі Україна-Грузія буде політична провокація?

|

Сьогодні прес-служба обласного виборчого штабу Віктора Ющенка розповсюдила заяву, у якій оприлюднюється інофрмація про те, що буцім під час футбольного матчу “Україна-Грузія” будуть влаштовані спроби провокацій політичного характеру.

Подаємо текст заяви: “Цього року деструктивні політичні сили здійснили декілька спроб дестабілізувати ситуацію в регіоні з метою нав’язати іншим областям стереотипне ультранаціоналістичне бачення Львівщини. Зокрема, ці сили великі надії покладали на те, що у Львові у дні відзначення річниць завершення Другої світової війни, визволення Львова від німецьких загарбників обов’язково виникнуть бійки між прихильниками пам’ятних дат колишньої червоної імперії, підсиленими спеціально навченими молодиками й патріотично настроєними громадянами. Однак Львів сповна підтвердив свою репутацію міста високої політичної культури.

Сьогодні ж, як стало відомо з конфіденційних джерел, ті ж деструктивні сили підготували сценарій, за яким 13 жовтня на стадіоні „Україна” під час міжнародного футбольного матчу „Україна-Грузія” підготовленні молодики вигукуватимуть гасла на підтримку кандидата у президенти Януковича, провокуватимуть сусідів по сектору до штовханини та бійки.

Останні антидержавні заяви самого прем’єра, нав’язування суспільству негативного образу сьогоднішньої Грузії, яка обрала незалежний шлях свого розвитку, зрештою, й не зовсім прозорий продаж квитків на футбольний матч – непрямі свідчення можливої провокації.

Львівський обласний штаб Віктора Ющенка вважає, що футбольний матч не є приводом для висловлення своїх політичних симпатій і звертається до місцевої влади та правоохоронних органів вжити всіх необхідних заходів з недопущення порушень закону під час міжнародного футбольного матчу.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *