ОСТАННІ НОВИНИ

Майбутнє України буде писати не зона, а 47 млн. виборців – Ющенко

|

Перебування кандидата у президенти Віктора Ющенка у Львові, куди він завітав після кількаденного перебування в Австрії, вийшло напрочуд коротким. Спочатку планувалося, що Віктор Ющенко дасть прес-конференцію, а потім виступить перед львів’янами, однак уже після прильоту до Львова виявилося, що лідер „Нашої України“ буде тільки на мітингу.

На площі перед оперним театром зібралося за різними даними від 20 до понад 40 тисяч львів’ян. Офіційний сайт „Нашої України“ передав навіт ь цифру у сто тисяч. У свої промові Ющенко закликав людей не боятися і під час голосування слухати тільки голосу своєї совісті, а не думати про те, що хтось пообіцяв за голос двадцять гривень або кілограм гречки. „Я вас благаю не продаватися, слухайте себе і ви побачите іншу владу, яка дбатиме за цю країну“ – сказав Ющенко. Передвиборчі обіцянки від влади він назвав безплатним сиром у мишоловці, якого більше не буде після 31 жовтня, бо владі потрібен тільки голос виборця, а не турбота про добро людей та держави. „Я не вірю тому, що можна залякати мільйони людей під страхоми вибирати ненависну владу“ – сказав Віктор Ющенко.

На його переконання, розділ в Україні зараз іде не на Схід і Захід чи демократів і прихильників авторитарного режиму. „Україна поділена тільки на два табори – 47 мільйонів чесних людей і бандитів“ – сказав Ющенко. Він заявив, що цьогорічні вибори президента не є просто вибором між двома Вікторами, а вибором між моралями та світоглядом. „ Я переконаний, що вам жити „по понятім“ не хочеться“ – сказав лідер „Нашої України“ і додав, що вірить у те, що майбутнє України вирушватиме не зона, а 47 мільйонів виборців“. Насамкінець Ющенко запевнив , що він цілком здоровий і „все, що у нього є, належить вільній та демократичній Україні“. „Я переконаний, що перемога буде за чесними українцями“ – сказав він.

Після мітингу Ющенко разом зі своїми колегами з фракції та медиками з австрійської клініки попрямував до Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *