ОСТАННІ НОВИНИ

Громадські організації та позашкільні установи міста створять координаційний комітет

|

Сьогодні у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини відбувається конференція представників міжнародних та всеукраїнських молодіжних організацій „Діалог про співпрацю позашкільних закладів освіти та ГО у вихованні творчо активної молоді”. Під час конференції представники молодіжних організацій та керівники адміністрацій позашкільних закладів мають намір створити Координаційний комітет, аби об’єднати свої сили у роботі з молоддю.

Як повідомила завідувач відділу стратегії розвитку, комунікацій та міжнародних зв’язків ЦДТЮГ Оксана Москва, на початку 90-х років було дуже багато молодіжних організацій і піднесеня молодіжного руху, тепер ситуація трошки змінилася. Створення цього комітету, на її думку, сприятиме не лише обмінові досвідом між організаціями, які працюють з молоддю, але й допоможе вироботи комплексну програму.

За словами юристконсульта „Пласту” Віталія Троця, під час конференції представники „Пласту”, як найбільш розгалуженої організації, розкажуть про організацію роботи, структуру та поділяться власним досвідом щодо роботи з молоддю.

На конференцію приїхали представники молодіжних організацій міста, представники адміністрацій позашкільних закладів Львова, Рівного та Луцька, а також начальник Служби у справах неповнолітніх Володимир Лис та завідувач лабораторією дитячих об’єднань інституту проблем виховання Академії педагогічних наук при Міністерстві освіти Раїса Охрімчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *