ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима шукатиме винних у паралічі роботи НПК “Галичина”

|

Верховна рада України створила Тимчасову слідчу комісію для вивчення обставин проведення неправомірних дій працівниками податкової служби, які паралізують діяльність Відкритого акціонерного товариства „Нафтопереробний комплекс – Галичина“ (м. Дрогобич, Львівська обл.) і створили умови для зупинення роботи підприємства, яке має стратегічне значення для економіки та безпеки держави.

Головою Тимчасової слідчої комісії Верховної ради обрано народного депутата України, члена партійної групи УНП і фракції Блоку Ющенка Олексу ГУДИМУ, інформує прес-служба ЛОО Української народної партії.

“Завдання Тимчасової спеціальної слідчої комісії полягає в тому, щоб забезпечити стабільну роботу нафтопереробного комплексу”, – зазначив Олекса Гудима в коментарі Прес-службі УНП.

Гудима повідомив, що члени Комісії безпосередньо планують виїхати на Дрогобицький НПЗ, а він як голова Комісії найближчим часом має намір зустрітися з головою ДПАУ та керівником НАК “Нафтогаз” Юрієм Бойком.

Серед причин, що викликали складну ситуацію, він називає “наближення виборів”. “У цей час деякі політико-економічних груп взялися за перерозподіл нафтового ринку України. Їх дії шкодять національним інтересам і призводять до подальшої дестабілізації ринку нафтопродуктів”, – зазначив Олекса Гудима.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *