ОСТАННІ НОВИНИ

Відкрито новий супермаркет “ВАМ”

|

Сьогодні відбулося урочисте відкриття нового супермаркету “ВАМ” на вулиці Науковій,35. За словами генерального директора мережі супермаркетів “ВАМ” Тараса Хруща, урочисто відкривають не один, а одразу два супермаркети, бо ще один – на вулиці Шевченка у житловому масиві Рясне, розпочне роботу рівно за місяць. На церемонії відкриття були присутні міський голова Львова Любомир Буняк, його заступники, депутати міської ради, представники бізнесових кіл.

Як повідомив Тарас Хрущ, площа обох супермаркетів – близько п’яти тисяч метрів квадратних, причому на вулиці Науковій крамниця більша – близько трьох тисяч метрів. Кошторис будівництва обох супермакетів склав 4 мільйони американських доларів, причому частина із них – це був кредит від “Електрон банку”. Однак скільки саме становила позика, пан Хрущ не уточнив. До речі, “Електрон банк” відкрив у супермаркеті своє відділення, яке надає повний спектр банківських послуг. Генеральним підрядником будівництва обох супермаркетів стала львівська компанія “Комфорт-сервіс”. Вона ж будувала і перший супермаркет компанії на вулиці Виговського, 100.

За словами Тараса Хруща, у найближчих планах компанії – будівництво ще одного супермаркета у Львова, на проспекті Чорновола. Він також не виключає, що згодом компанія почне будвати такі ж торгові заклади в інших областях Західної України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *