ОСТАННІ НОВИНИ

Про незаконне вирубування дерев у Брюховичах доповідатимуть київські чиновники

|

Про причини відсутності реакції на незаконне вирубування дерев у Брюховичах доповідатимуть київські чиновники – повідомила прес-служба ЛОО УНП.

Верховна рада України підтримала депутатський запит народного депутата України Олекси Гудими про причини не реагування відповідних державних інституцій на порушення законодавства за фактом вилучення Брюховицькою селищною радою з Держлісфонду України 19 га лісів та передачею їх в оренду приватним структурам з правом викупу .

У документі Олекса ГУДИМА зазначає, що “прокуратура Львівської області досі не внесла протесту на рішення Брюховицької селищної Ради, не зважаючи на очевидні порушення чинного законодавства”. Відтак нардеп попросив Верховну Раду України проінформувати про причини не реагування відповідних державних інституцій на порушення чинного законодавства.

Запит скеровано Генеральному прокурору України Г.Васильєву, Міністру охорони навколишнього середовища України С.Полякову, Голові державного комітету по земельних ресурсах А.Даниленку, Голові державного комітету лісового господарства України М.Колісниченку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *