ОСТАННІ НОВИНИ

За фактом нападу на мера Винник порушено кримінальну справу

|

За фактом нападу на мера Винник Сергія Уварова Личаківський РВВС порушив кримінальну справу за ознаками статті “Злісне хуліганство”. Про це сьогодні під час прес-конференції оповів сам Сергій Уваров. Він вважає, що недільний інцидент має політичне підгрунтя. “ Я не розцінюю те, що сталося, як звичайне хуліганство, мені здаєтсья, що якась політична сила хотіла мене спровокувати” – сказав він журналістам.

Водночас, партійний бос Уварова Олексій Радзієвський не був такий категоричний у висловлюваннях. “ Я не поспішаю надавати цьому інциденту політичного окрасу” – сказав він. За словами О.Радзієвського, аби зробити якісь певні висновки, треба дочекатися результатів розслідування компетентних орагнів.

Інцидент із Сергієм Уваровим і його сином стався минулої неділі. За словами Сергія Уварова, він разом із братом дружини та 10-річним сином їхали додому з рибалки і зупинилися у Підбірцях купити кавуна та напоїв. Коли пан Уваров вийшов з авта, до них із кущів вибіг чоловік, озброєний пістолетом, приставив його до сина Уварова і в нецензурній формі почав вимагати гроші і кричав “Чого ви сюди приїхали?”. Як оповідає Уваров, брат дружини зумів вибити зброю із рук нападника і той втік. Мер Винник викликав міліцію. А коли він пізніше їхав до відділку, щоби дізнатися про стан справ, то побачив, як по вулиці Галицькій ідуть два чоловіки, один із яких – той самий нападник з пістолетом та лопатою, якою він розлякував перехожих. Сергій Уваров тут же зв’язався з міліцією і обох розбишак затримали. Як виявилося, хуліганом був 25-річний житель Підбірців, який уже не раз “відзначався” у такий спосіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *