ОСТАННІ НОВИНИ

Чистка у львівському штабі Януковича?

|

Керівника Львівського обласного виборчого штабу кандидата в президенти України Віктора Януковича Олексія Радзієвського буде переведено на посаду першого заступника керівника штабу Віктора Януковича на Львівщині. Про це йдеться у наказі керівника Центрального виборчого штабу Віктора Януковича Сергія Тигіпка, копію якого Західна інформаційна корпорація отримала від неперевіреного добре поінформованого джерела. Про те, хто очолить штаб Віктора Януковича на Львівщині, у наказі не йдеться.

Подаємо текст наказу цілком:

“Наказ №345

У зв’язку з незадовільною роботою Львівського обласного виборчого штабу кандидата на посаду президента України Віктора Януковича щодо формування ДВК та проведення агітаційної роботи, наказую:

1. кадрово підсилити роботу Львівського ОВШ.

2. керівника Львівського ОВШ Радзієвського О.В. перевести на посаду першого заступника керівника Львівського ОВШ.

3. звільнити керівників районних штабів Львівського ОВШ (Старосамбірський, Сколівський, Радехівський, Дрогобицький, Городоцький) у зв’язку з неодноразовим невиконанням розпоряджень ОВШ.

4. звільнити зі займаних посад керівників районних виборчих штабів (Дрогобицький, Сокальський, Буський, Жидачівський) за зрив навчання членів ДВК.

Керівник Центрального виборчого штабу Тигіпко С.Л., м. Київ, 4.10.2004 р.”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *