ОСТАННІ НОВИНИ

“Сіменс” відкриває представництво у Львові

|

У листопаді своє представництво у Львові відкриє німецька компанія “Сіменс”. Як повідомив сьогодні під час зустрічі з головою ЛОДА Олександром Сендегою представник компанії, “Сіменс” планує значно активізувати співпрацю з Львівщиною. У західних регіонах “Сіменс” реалізуватиме товари та послуги у сфері телекомунікацій, медичній галузі, енергетиці та інш.

У І півріччі 2004 року зовнішньоторговельний оборот області з Німеччиною склав 119,2 млн. дол. США (11,1% від загального обсягу міжнародної торгівлі області. Порівняно з відповідним періодом 2003 року обсяг зовнішньоторговельного обороту збільшився на 40,9 млн. дол. США або на 52,3%, при цьому експорт збільшився на 27,5 млн. дол. США або у 2,1 рази, а імпорт – 13,4 млн. дол. США або на 24,8%.

Станом на 1 липня 2004 року німецькими інвесторами в економіку області внесено інвестицій на суму 43,9 млн.дол.США, що становить 13,1% від загального обсягу інвестицій в область. Слід зазначити, що протягом І півріччя 2004 року в економіку області залучено 5,3 млн.дол.США німецьких інвестицій (15,1% від загального обсягу надходжень). На Львівщині утворено 116 підприємств за участю німецького капіталу.

На території нашого регіону успішно працює одне з найбільших підприємств з іноземним капіталом – ТзОВ “Леоні Ваерінг Системс УА ГмБХ”. Загальний обсяг німецьких інвестицій, що вкладаються в розвиток виробництва, створення сучасної системи менеджменту становить близько 40 млн. Євро, що підтверджує важливість цього проекту не лише для області, так і для України в цілому, повідомляє прес-служба Львівської обласної адміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *