ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна організація ХДС стурбована загостренням суспільно-політичної ситуації

|

29 вересня відбулось засідання Президії Львівської обласної організації партії Християнсько-Демократичний Союз. Основною темою роботи Президії було обговорення загострення суспільно-політичної ситуації в державі напередодні виборів Президента.

Християнські демократи Львівщини різко засудили висловлювання кандидата на пост Президента України В.Януковича щодо можливості введення в Україні подвійного громадянства та надання російській мові статусу державної. Такі заяви є популістськими та провокаційними, які не сприяють інтеграції українського суспільства навколо ідеї розбудови правової, національної держави. ЛОО партії Християнсько-Демократичний Союз також звертає увагу ЦВК на невідповідність згаданих заяв-обіцянок В.Януковича його офіційній передвиборчій програмі. Таким чином, він вводить в оману виборців, обіцяючи речі, розгляд та впровадження яких належить до компетенції Верховної Ради України, а не Президента, повідомляє прес-служба ЛОО ХДС.

На засіданні було також проінформовано про рішення Головної Ради партії про проведення 11 грудня 2004 року чергового VII з’їзду Християнсько-Демократичного Союзу. Саме тому Президія Львівської обласної організації партії Християнсько-Демократичний Союз прийняла рішення про проведення в обласній парторганізації звітно-виборної кампанії, підсумки якої заплановано підвести 13 листопада на обласній звітно-виборній конференції ЛОО ХДС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *