ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновники знову почубилися за землю

|

Депутати та чиновники Львівської міської ради знову посварилися через землю. На сьогоднішньому пленарному засіданні ЛМР вони не змогли затвердити земельні ділянки, які в майбутньому мають виставити на продаж шляхом аукціону. До розгляду цього питання народні обранці мають повернутися після обіду.

Начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Богдан Кунтий до розгляду депутаського корпусу запропонував чотири ділянки – на вулиці Червоної Калини, 68, на Городоцькій 266-267, на вулиці Княгині Ольги, 122а та на вулиці Фредра, 3а – Герцена, 6. Однак, як виявилося згодом, технічна документація готова лише на одну ділянку, що на проспекті Червоної Калини. Крім того, за словами, Богдана Кунтого, є ухвала суду, яка забороняє міській раді продавати землю на Городоцькій та на Фредра-Герцена.

Така мала кількість готових до продажу земельних ділянок та судові рішення обурили міського голову і він назвав роботу своїх підлеглих саботажем. А потім завкликав депутатів таки голосувати за ділянки, оскільки треба наповнювати бюджет міста. У сесійному залі навіть прозвучала пропозиція про поіменне голосування за кожну ділянку окремо.

Головний прокурор міста Володимир Гураль у свою чергу запропонував відкласти цю справу та добре її опрацювати, а також закликав дотримуватися заборони суду. Оскільки на руках у депутатів не виявилося відповідних документів, які б внесли ясності до справи, то земельне питання погодили перенести на другу половину дня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *