ОСТАННІ НОВИНИ

Склярський спростував інформацію про можливий розрив угоди зі Світовим Банком

|

Позика Світового Банку затримується через зволікання Міністерства фінансів України – заявив на сьогоднішній сесії ЛМР в.о. заступника міського голови з питань інженерного будівництва і колишній керівник “Львівводоканалу” Василь Склярський. Депутати міської ради, вислухавши його виступ, вирішили звернутися до Мінфіна з проханням пришвидшити процес реалізації позики СБ.

Василь Склярський також спростував інфомацію про можливий розрив угоди зі Світовим Банком. “Я заявляв про можливий розрив угоди про субкредитування між Мінфіном та “Львівводоканалом”, а не зі Світовим Банком – це різні речі”, – заявив він.

Крім того, екс-керівник львівського водоканалу непогодився з інформацією про порушення умов проведення тендерної кампанії з боку „Львівводоканалу“ (мали відбутися три тендери: на визначення керівних органів по впровадженні кредиту, визначення генпідрядника та по закупівлі машинних механізмів). За словами пана Склярського, рішення першого тендерного комітету вже вступило в дію, а на другий тендерний комітет не з’явилися самі представники Кабінету міністрів та Міністерства фінансів. “Хоча ми їх попередили за два дні”, – розповів В.Склярський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *