ОСТАННІ НОВИНИ

Побили керівника штабу Ющенка в Городоцькому районі

|

Учора близько десятої вечора у центрі міста Городок було жорстоко побито депутата обласної ради, керівника штабу Віктора Ющенка у Городоцькому районі, Ярослава Коржинського. На депутата напали невідомі молодики в чорному і били його доти, поки він не втратив свідомість – повідомляє представництво штабу Віктора Ющенка у Львівській області.

“За словами, очевидців невдовзі після нападу непритомного пана Ярослава забрали люди. Сам депутат, прийшовши до пам’яті зазначає, що не може пригадати обличчя нападників. Враховуючи те, що злочинці не забрали жодних матеріальних цінностей, які були при депутатові (гаманець, телефон і т.д.) слід вважати, що причиною нападу є політична діяльність Коржинського, а також виборчий процес на Городоччині” – йдеться у повідомленні. Нагадаємо, що Коржинський є ініціатором процесу відкликання депутата обласної ради Сегія Медведчука, за невиконання ним депутатських обов’язків.

Штаб Віктора Ющенка у Львівській області закликав політичних опонентів до ведення виборчої кампанії чесними методати, а також звернувся до правоохоронців з проханням порушити кримінальну справу і у стислі терміни розслідувати цей злочин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *