ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни можуть отримати консультацію з виборчого права по телефону

|

У межах релізації проекту “Вирішальний вибір” розпочав свою діяльність телефон “гарячої лінії” (297-19-32), за яким можна отримати консультацію з виборчого законодавства, – повідомили Західну інформаційну корпорацію у Львівському прес-клубі.

Також видруковано 10 тисяч примірників ”Пам`ятки для того, хто вперше йде голосувати”, 5 тисяч примірників першого номера бюлетеня “Перший Вибір” і тисяча примірників оголошення-наклейки “Запитай у нас”. Розповсюдження цих інформаційних матеріалів відбувається за допомогою мережі волонтерів партнер.

За словами керівника проекту “Вирішальний Вибір” Олега Сорочкіна, “Пам’ятка для того, хто вперше йде голосувати” містить заклик до виконання свого громадянського обов’язку – участі у виборах, поради, на що потрібно звернути увагу при виборі кандидата, номер телефону „гарячої лінії” та e-mail проекту “Вирішальний Вибір”.

Бюлетень “Перший Вибір” містить: аналітичну статтю, метою якої є мобілізація молоді до участі у виборах, розгорнуту консультацію з приводу виборчого законодавства, огляд веб-сайтів, присвячених виборам, інформацію про “гарячу лінію” та e-mail-проекту та іншу інформацію, що стосується виборів.

“Оголошення – наклейка “Запитай в нас” містить заклик до виборців, котрі голосуватимуть вперше та чогось не знають, запитати в нас за телефоном “гарячої лінії” чи через e-mail-проект “Вирішальний Вибір”, – повідомив О. Сорочкін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *