ОСТАННІ НОВИНИ

Членам ЛОО СПУ погрожують за агітації

|

Голова обласного штабу Олександра Мороза Євген Таліпов учора звернувся зі скаргою до голови ЦВК, начальника обласного УМВСУ та обласного прокурора щодо протиправних дій стосовно представників СПУ у кількох виборчих округах. У повідомленні наведено випадки:погрози довіреній особі Мороза у 121 в.о., фізичні розправи з агітаторами у 117 окрузі та інше – повідомив Таліпов сьогодні під час прес-конференції.

Він зокрема наголосив, що довіреній особі Мороза у Бродах погрожували спалити гараж з автом за поширення агітматеріалів, а 24 вересня невідомі жорстоко побили представницю ЛОО СПУ, яка роздавала агітки і газети. “Ми вважаємо, що однією з причин цих провокацій є недостатня профілактична робота правоохоронних органів, формальне ставлення до звернень та недостатній контроль з боку керівництва обласної прокуратури та УВС”, – зазначено у скарзі.

Водночас, Є .Таліпов повідомив, що Олександр Мороз вже звертав увагу судів, що дві третини виборчих дільниць зроблено під Януковича та технічних кандидатів. З 256 виборчих дільниць, де були кандидати двійники (які одночасно фігурували як представники кількох кандидатів), всіх своїх соціалісти відвоювали. В області соціалісти на виборах матимуть 3137 своїх представників, 2108 спостерігачів та 24 представників в ТВК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *