ОСТАННІ НОВИНИ

Асоціація „Реальність та міжнародні відносини” відвідала Львів

|

24 вересня делегація міжнародної Асоціації „Реальність та міжнародні відносини” відвідала УКУ, повідомляє відділ інформації університету. Делегація сформована з осіб, що в минулому обіймали високі посади в структурах Євросоюзу, дипломатичних службах, були впливовими підприємцями. Делегація приїхала до Львова спеціально для того, щоб відвідати УКУ після зустрічей із провідними політиками, підприємцями та діячами культури у Києві,

“Нам цікаво ближче познайомитися з нашим не таким вже й далеким сусідом, збагнути ваше розуміння Євросоюзу. Це важливо, щоби знати, які стосунки між нами слід будувати в майбутньому” – заявив Президент Асоціації п. Жан-Мішель Фуве.

Гості мали розмову з ректором УКУ о. д-ром Борисом Ґудзяком та директором Інституту канонічного права о. д-ром Михайлом Димидом. Після цього вони відвідали Інститут історії Церкви, де його директор д-р Олег Турій розповів про діяльність Інституту та про життя УГКЦ в підпіллі. Так само делегація ознайомилася з діяльністю бібліотеки та інших структур УКУ.

Асоціація „Реальність та міжнародні відносини” займається поширенням етичних норм у міжнародній політиці, відновленням діалогу між різними суспільними групами, організацією конференцій, семінарів та навчальних програм на тему побудови нової Європи та осмислення викликів, які стоять перед нею. Одна із форм діяльності Асоціації – поїздки до різних європейських країн та зустрічі з політичними діячами, представниками бізнесових та культурних еліт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *