ОСТАННІ НОВИНИ

Члени Дрогобицької ТВК від Януковича не хочуть, щоби їх знали?

|

24 члени 123 Дрогобицької Територіальної виборчої дільниці на останньому засіданні прийняли рішення оприлюднити списки членів ТВК без вказування від якого вони кандидата, повідомляє прес-служба виборчого штабу Віктора Ющенка у Львівській області.

За даними прес-служби, таку пропозицію подав представник кандидата на посаду Президента України Віктора Януковича Валерій Паламарчук і була вона підтримана лише представниками від Януковича та представниками від тих кандидатів, яких прийнято вважати технічними від влади. 12 представників від опозиційних та непровладних кандидатів проголосували проти. Присутніми на засіданні ТВК було 36 членів з 44.

Нагадаємо, що згідно з законом, рішення про склад ТВК підлягають оприлюдненню в ЗМІ. Закон не уточнює форми оприлюднення складу ТВК, тому рішення ТВК не тпорушує законодавства, однак воно яскраво демонструє, що члени ТВК, які голосували за це рішення, соромляться депутатів, яких вони представляють. А найбільше це стосується представника Віктора Януковича, який подав відповідну пропозицію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *