ОСТАННІ НОВИНИ

Святкування 110-ї річниці українського футболу триватимуть

|

12-13 жовтня, у дні проведення відбірних матчів чемпіонату світу національних та молодіжних збірних України та Грузії, у Львові відбудеться ціла низка заходів, присвячених 110-річчю українського футболу, – повідомив 28 вересня на прес-конференції віце-президент Федерації футболу України Володимир Лашкул.

12 жовтня у Львівському палаці культури залізничників відбудеться Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 110-річчю українського футболу. Цього дня у Червонограді на стадіоні “Шахтар” розпочнеться поєдинок молодіжних збірних України та Грузії.

А ввечері 12 жовтня у Львівському театрі опери та балету ім. С. Крушельницької відбудеться урочиста академія, присвячена 110-й річниці українського футболу. Як повідомив В. Лашкул, під час заходу понад 60 осіб відповідно до Указу Президента України Леоніда Кучми будуть нагородженні спортивними подарунками за заслуги у вітчизняному футболі. Також вручатимуть почесні грамоти Кабінету Міністрів. Серед нагороджених буде колишній наставник львівських “Карпат” Лев Броварський.

13 жовтня в одній із львівських шкіл відкриють міні-футбольний майданчик зі штучним покриттям. Цього ж дня у Стрийському парку, на місці проведення першого в Україні футбольного матчу, розпочнеться урочисте відкриття пам’ятного знаку на честь 110-річниці українського футболу. Головною ж подією цього дня стане поєдинок національних збірних України та Грузії, що відбудеться на стадіоні “Україна”, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *