ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомі підпалили двері громадської приймальні О.Мороза

|

Сьогодні вночі, близько першої години, невідомі особи підпалили двері громадської приймальні Олександра Мороза у центрі Львова. Як повідомив “Львівському порталу” керівник обласного виборчого штабу Олександра Мороза Євген Таліпов, запах диму вчасно почув охоронець. У будинку, де розташована приймальна О.Мороза, також знаходяться громадська приймальня народного депутата Юрія Луценка та редакція газети „Галицька правда”.

Зараз Євген Таліпов направляється в центрвиборчком, щоб викласти всі факти вчинених диверсій проти працівників їхнього штабу. “Сьогодні наші товариші також перебувають на нараді у начальника Управління МВСУ у Львівській області Олега Сала, а потім ми ще й звертатимемося до спостерігачів ОБСЄ”, – заявив Євген Таліпов. Він також розповів, що у сьогоднішній диверсії штаб не звинувачує “нашоукраїнців”, а навпаки вважає, що це робиться для того, аби посварити дві політичні сили. “Такі дії є не припустимими. Ми не відчуваємо жодної відповідальності ні зі сторони правоохоронних органів, ні зі сторони прокуратури,” – наголосив він.

Окрім цього, за словами Є.Таліпова, у 117 виборчому окрузі неодноразово зазнавали фізичного нападу члени СПУ, особливо у віці 50-60 років, які розповсюджували спецвипуски “Галицької правди” та роздавали мешканцям Львова буклети та передвиборну програму О.Мороза. Аналогічні дії мали місце в Яворівському, Кам’янсько-Бузькому, Стрийському, Радехівському районах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *