ОСТАННІ НОВИНИ

Білоконь у Львові роздавав нагороди та автомобілі

|

27 вересня 2004 року у Львові відбулась розширена регіональна нарада УМВС України за участю міністра внутрішніх справ України генерал-полковника М.В.Білоконя та керівників департаментів Міністерства внутрішніх справ. Участь в нараді взяв також голова Львівської облдержадміністрації О.С.Сендега.

Як повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області, під час наради обговорювали стан оперативно-службової діяльності за поточний рік у Львівській, Волинській, Закарпатській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій областях та в УМВСУ на Львівській залізниці.

Міністр заслухав звіти керівників обласних управлінь міліції, вимагаючи конкретних пропозицій щодо покращення роботи. Звертаючись до присутніх, Микола Білоконь підкреслив, що за останній рік „ в Україні не збільшується кількість злочинів , а значно покращується їх реєстрація”. Правоохоронцям вдалось досягти об’єктивної картини щодо стану злочинності в Україні. За словами міністра, коли раніше кожен третій злочин приховувався від реєстрації, що суттєво підривало довіру населення до міліції, то сьогодні цю ганебну практику було викорінено з міліцейських лав.

Позитивною оцінкою діяльності правоохоронців можна вважати той факт, що міністр внутрішніх справ України нагородив 17 кращих працівників міліції Львівщини нагрудним знаком „За відзнаку в службі”, 11 офіцерам міліції достроково присвоїв звання.

Майже всі підрозділи міліції отримали з рук міністра ключі від нових автомобілів.

Загалом, у розпорядження УМВСУ у Львівській області було передано 38 автомобілів та 30 мотоциклів. Лише цьогоріч автомобільний парк правоохоронців Львівщини поповнився 121 автомобілем та 66 мотоциклами.

30 авто були придбані за кошти Львівської облдержадміністрації. Олександр Сендега у своєму виступі зазначив, що у львівської обласної влади і міліції склалися нормальні робочі стосунки.

Микола Білоконь дав розпорядження виділити ще 2 авто для потреб відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Львівській області. Розпорядженя буде виконано протягом 3 днів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *