ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині Ющенко набере 74% голосів у першому турі

|

Згідно з результатами соціологічних досліджень, на Львівщині кандидат у Президенти України Віктор Ющенко набере 74% голосів виборців у першому турі президентських перегонів та 85% – у другому, – заявив 25 вересня під час семінару “Правове регулювання діяльності ЗМІ та журналістів в період виборчої кампанії Президента України” заступник керівника виборчого штабу Ющенка у Львівській області Тарас Батенко.

За словами Т. Батенка, нині практика регулювання діяльності ЗМІ під час виборів значно жорсткіша, ніж це передбачає законодавство, оскільки роль мас-медіа позначена характером стосунків між владою та суспільством, де влада майже у цинічній манері диктує власну волю громадськості.

Т. Батенко повідомив, що на Львівщині сьогодні надто перенасичений ринок ЗМІ, а об’єктивно передвиборчу діяльність Віктора Ющенка оцінюють лише кілька місцевих газет – “Високий Замок”, “Експрес”, “Львівська газета” та певною мірою “Поступ”. Щодо районних видань, Т. Батенко зазначив, що тут спостерігається значне порушення законодавства щодо висвітлення передвиборчих подій.

Семінар “Правове регулювання діяльності ЗМІ та журналістів в період виборчої кампанії Президента України” відбувся у Львові в суботу, 25 вересня. Організатори семінару – Інститут іміджмейкерства та реклами спільно з Асоціацією медіа-юристів Львівщини, повідомляє Західна інофрмаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *