На Львівщині виявлені випадки завищення кварплати

|

У ході перевірки запланованих тарифів щодо утримання житла та прибудинкових територій у Мостиськах та Судовій Вишні було виявлено випадки завищення квартплати, поінформував Західну інформаційну корпорацію заступник начальника Державної інспекції з контролю за цінами у Львівській області Ярослав Куцько.

На Мостиському комунальному підприємстві “Житловик” встановлено факти безпідставного включення витрат на обслуговування теплових мереж одно- та триповерхових будинків (теплових мереж у цих будинках – нама) та витрат на прибирання сходових кліток у той час, коли така послуга не надається. Це призвело до завищення квартплати. У ході перевірки тарифи на квартплату було зменшено з 34 коп до 32 коп. за один квадратний метр житлової площі.

Комунальне підприємство “Моє місто” (Судова Вишня) також безпідставно завищило квартплату. Під час перевірки було виявлено завищення вартості прибирання прибудинкової території та вартості послуг паспортистів. Інспекцією було відкориговано вартість тарифів на квартплату з 24 коп. до 23 коп. за один квадратний метр житлової площі.

Інформацію передано до Львівської облдержадміністрацію – для врахування при затвердженні тарифів цих підприємств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *